Skip links

Homepage

Goed gescreend

Goed gescreend

Een goed gescreende en geschikte oppas naar jouw keuze

Super flexibel

Super flexibel

Last minute? Geen probleem bij 24NANNIES

Eigen netwerk

Eigen netwerk

Altijd een oppas binnen ons vertrouwde netwerk

Het personeel van 24NANNIES in het kort

Betrouwbaar en verantwoordelijk

Communicatief vaardig

Veel ervaring met werken met kinderen

Stressbestendig, verzorgd en beleefd

Meld je aan

Onze diensten

Flexibele oppas

Een flexibele oppas kan een dag, dagdeel of avond oppassen. Hierdoor kunnen ouders weer spontaan de deur uit en ben je niet afhankelijk van reguliere werktijden. Wanneer je vaker een flexibele oppas bij ons aanvraagt, proberen wij zoveel mogelijk dezelfde nanny te plannen. Per aanvraag bieden wij een offerte op maat, onder meer afhankelijk van het soort aanvraag, de duur en andere vereisten. 

Evenement oppas

Een event oppas is een oppas bij een evenement, zoals een verjaardag, huwelijk, bedrijfsfeest of jubileum. De event oppas let niet alleen op de kinderen, maar kan ook spelletjes met de kinderen gaan doen of gaan knutselen. Onze nannies passen daarnaast op in hotels, gaan mee met het gezin op reis of worden ingezet als hostess. Per aanvraag bieden wij een prijs op maat. 

Vaste oppas

Een vaste oppas komt op een structurele basis bij je oppassen, bijvoorbeeld elke dinsdag en donderdag. Hierdoor zien je kinderen elke keer een betrouwbaar gezicht en zorgt zij voor continuïteit en regelmaat voor je kinderen. Doordat we persoonlijk contact erg belangrijk vinden, weten we precies wat voor soort nanny je zoekt. Per aanvraag bieden wij een offerte op maat, onder meer afhankelijk van het soort aanvraag, de duur en andere vereisten. 

Boek direct een vertrouwde oppas

Meld je aan